Personvernerklæring

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til våre personvernregler og godtar vilkårene og betingelsene.

Hos NorwayArt, tilgjengelig fra, www.norwayart.no er en av våre viktigste prioriteringer personvern for våre besøkende. Dette dokumentet om personvern inneholder typer informasjon som er samlet inn og registrert av NorwayArt, og hvordan vi bruker det.

Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon om våre personvernregler, ta gjerne kontakt med oss via e-post på ingridsignykarlsen@hotmail.no 

Retningslinjer for personvern

Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller beacons. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til annonseringskampanjene og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at NorwayArt ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

Tredjeparts personvernregler

NorwayArt sine personvernregler gjelder ikke andre annonsører eller nettsteder. Dermed anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene for disse tredjeparts tjenestene for mer detaljert informasjon. Det kan inneholde instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

Beskyttelse av barn

En annen del av vår prioritering er å legge til beskyttelse for barn mens de bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i, overvåke og veilede deres aktivitet på nettet.

NorwayArt samler ikke bevisst opp personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt oss denne typen informasjon på nettstedet vårt oppfordrer vi deg til å kontakte oss umiddelbart. Vi vil gjøre vårt beste for å fjerne denne informasjon fra våre systemer.

Online personvernregler

Denne personvernerklæringen gjelder bare for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de deler her. Denne erklæringen gjelder ikke informasjon som er samlet inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Informasjonskapsler/loggfiler

NorwayArt følger standard prosedyre for bruk av informasjonskapsler/loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer internettprotokoll adresser (IP), nettlesertype, internettleverandør (ISP), dato og tidsstempel, henvisnings- og sider hvor du forlater, og muligens antall klikk. Disse er ikke koblet til informasjon som er personlig identifiserbar. Hensikten med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelse på nettstedet og samle demografisk informasjon.

Dine rettigheter

Du har hele tiden rett på innsyn, retting, begrensning, sletting eller overføring av de personopplysningene du har gitt til NorwayArt. Henvendelser rettes vårt personvernombud. Alle som oppgir personopplysninger, har også rett til å klage til Datatilsynet dersom opplysningene behandles i strid med reglene.

Nettbutikk

Når du besøker NorwayArt sine nettsider har du mulighet til å bestille våre produkter. I bestillingsskjemaet spør vi etter informasjon som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din bestilling. Det inkluderer navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Opplysningene blir trygt oppbevart og vil aldri bli utlevert til tredjepart.